Lekker en gezellig high tea-en bij Baker & Moore

baker’sHEALTHY HIGH TEA

Wij serveren onze volledig vernieuwde Healthy High Tea, met nóg meer (h)eerlijke versnaperingen zoals je van ons mag verwachten. 

Wil je genieten van zoetigheden en andere lekkernijen zonder zorgen?! Bij ons kun je terecht voor onze waanzinnig lekkere Healthy High Tea. Standaard volledig gluten-, lactose- en suikervrij én ook nog eens 100% vegan! 

Met de Healthy High Tea kun je onder het genot van diverse theesmaken de gehele middag genieten van zowel een huisgemaakte slowjuices, seizoenssoep en luxe sandwiches en een breed scala aan overheerlijke gebakjes van onder andere Rose & Vanilla en SUE en ons eigen huisgemaakte assortiment. 

LET OP: er wordt volledig rekening gehouden met het werken van glutenvrije producten. Wij werken met aparte snijplanken, handschoenen etc, Alleen werken wij in een open keuken en kunnen wij geen 100% garantie geven om kruisbesmetting te voorkomen, geeft u daarom heftige coeliakie en andere allergieën duidelijk en zo compleet mogelijk aan ons door.

Te reserveren vanaf 2 personen,

Perfect voor groepen, babyshowers (bovenverdieping af te huren eventueel), teamuitjes, of kom gewoon lekker langs met al je vriendinnen.

Liever meenemen en thuis genieten van al dit lekkers? Bestel m dan via onze Baker’s Box webshop.

27,5 p.p.

HEALTHY | GLUTENVRIJ | LACTOSEVRIJ | SUIKERVRIJ & 100% VEGAN


 

Nureserveren

Door de weeks kan tussen 1100-1500 gereserveerd worden voor de High tea. In het weekend serveren wij ivm drukte de High Tea standaard om 15:00. 

  • DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • € 25 voor een fles Prosecco