Youcan call me The Baker 😉

Welkom bij Baker&Moore: jouw thuis weg van huis in het bruisende hart van Rotterdam!

Stap binnen in de hartverwarmende huiskamer van Rotterdam – Baker&Moore! Bij ons draait alles om gezelligheid, heerlijk eten en een zorgeloze sfeer die je direct omarmt. Onze passie voor #ALLDAYBREAKFAST betekent dat we je zeven dagen per week verwelkomen met een gevarieerd, verrukkelijk ontbijt. Gewoon de hele dag! Onze missie is simpel: je gaat bij ons met een gelukkiger gevoel de deur uit, dan dat je binnenkwam!


 

Onzehuiskamer

Wat maakt ons uniek? Het is iets wat je moet ervaren in ons dynamische pand, dat gevuld is met knusse hoekjes voor elk moment en elke gemoedstoestand. Ons assortiment; huisgemaakt, bourgondisch en geïnspireerd door lokale en duurzame ingrediënten van onze exclusieve leveranciers. Bij Baker&Moore staat bewuste, gezonde voeding centraal, en dat proef je in elk gerecht dat we serveren. En voor de creatievelingen onder ons, kun je de prachtigste sandwiches en salades zelf samenstellen met onze ‘Create It Yourself’ formule.

Bij ons gaat het niet alleen om eten; het gaat om jouw totale ervaring. Of je nu zin hebt in een ontspannen brunch met vrienden, een snelle hap tussen vergaderingen door, of een gezonde maaltijd on the go, Baker&Moore is een plek voor iedereen.

Baker&Moore is mede het resultaat van ‘Eline Moors’ inspirerende toewijding aan perfectie, waar ik haar nog tot op de dag van vandaag dankbaar voor ben. Nu 10 jaar later breng ik met mijn team nog steeds met dié toewijding culinaire vreugde aan jouw tafel. 🍞👩‍🍳 – Mr. Baker

Jij verdient de allerbeste brunch!


 

Inde media

Ook in de media blijft Baker&Moore niet onopgemerkt. We worden regelmatig opgepakt door kranten, nieuwsbladen, tijdschriften en bloggers. Super leuk om te zien dat het concept zoals wij deze willen neerzetten goed wordt ontvangen! Hieronder een aantal voorbeelden!

AD
bussing
cosmopolitan
metro
culy

 

AD
businessnetwerk
bussing
AD
culy

 

AD
businessnetwerk
cosmopolitan
businessnetwerk
bussing

 

culy
viva
Yellow Walnut
cosmopolitan
de buik van rotterdam

 

de buik van rotterdam
AD
foodclicks
metro
De Genietende Foodie

 

Meisjes aan de Maas
Linda.
Lunchroom
Xazoe
Xazoe

 

Foodless
Meisjes aan de maas
Lisa Goes Vegan
De Genietende Foodie