Youcan call me The Baker 😉

Zes jaar geleden startte ik samen met mijn vrouw (& Moore..) onze eerste kindje genaamd ”Baker&Moore”. Later kwamen er nog twee kleine druktemakers bij. Genaamd Hugo en Milo wat ons gezin compleet maakte.

Ik ben nog elke dag trots als een pauw dat ik samen met mijn geweldige team onze gezellige huiskamer midden in de stad mag aansturen. En maak je geen zorgen dat er ook maar iets aan ontbreekt, want als klassieke azijnzeiker is aan elk detail gedacht om ‘jou’ de optimale beleving te geven die jij verdiend!


 

Onzehuiskamer

Nu snap je waar de ”moore” vandaan komt, want we geven graag wat ”moore” aan onze gasten. En ook wij zijn mensen, dus maken we een fout laat het mij vooral weten. Ook voor zomaar een goed gesprek 06-11165209 ;)!

Jij verdient de beste brunch!
– Mr Baker


 

Onze missie is het verblijden van onze gasten door het beste te bieden op het gebied van kwaliteit, versheid, en beleving.

Inde media

Ook in de media blijft Baker&Moore niet onopgemerkt. We worden regelmatig opgepakt door kranten, nieuwsbladen, tijdschriften en bloggers. Super leuk om te zien dat het concept zoals wij deze willen neerzetten goed wordt ontvangen! Hieronder een aantal voorbeelden!

AD
bussing
cosmopolitan
metro
culy

 

AD
businessnetwerk
bussing
AD
culy

 

AD
businessnetwerk
cosmopolitan
businessnetwerk
bussing

 

culy
viva
Yellow Walnut
cosmopolitan
de buik van rotterdam

 

de buik van rotterdam
AD
foodclicks
metro
De Genietende Foodie

 

Meisjes aan de Maas
Linda.
Lunchroom
Xazoe
Xazoe

 

Foodless
Meisjes aan de maas
Lisa Goes Vegan
De Genietende Foodie