Reserveren

BINNEN RESERVEREN? Reserveren doet u via onderstaand reserveringsformulier, óf door direct te bellen via 010-3416739. Reserveert u voor dezelfde dag, dan kunt u alleen telefonisch reserveren ivm drukte (via het formulier of per email kan voor dezelfde dag niet. U kunt overigens ook altijd a la minute bij ons aan de deur reserveren.
TERRAS? Reserveren is niet nodig. We hebben genoeg plek in de buitenlucht op ons prachtige terras:).

Wij werken in verschillende shifts, dit houdt in dat wij uw reservering in een ‘tijdslot’ 1,5 uur aannemen. U vindt de shifts in het reserveringsformulier.

Bij Baker&Moore

Bij ons kan je terecht voor het volgende:

‧ Een (besloten) ontbijt en/of lunch
‧ Een bedrijfsfeest
‧ Een verjaardag
‧ Een High-Tea
‧ Een team-uitje
‧ Babyshowers
‧ Een borrel
‧ Recepties

Voor alle overige wensen kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier, of bel ons op 010-3416739.

Reserveren


Reserveernu

Wilt u een tafel reserveren voor dezelfde dag? Dan kunt u ons alleen bellen, via 010-3416739 om te kijken of wij nog een plekje vrij hebben. Reserveringen via het formulier voor dezelfde dag worden niet behandeld. Voor reserveringen die in de toekomst liggen kan wel gewoon het formulier gebruikt worden.

  • We werken Ivm de vele reserveringen werken wij zowel door de weeks als in het weekend met shifts van 1,5 uur om een plek voor iedereen te kunnen bieden.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Komt u met meer dan 3 personen dan dient u onderstaand aan te geven dat u uit hetzelfde gezin komt. Mocht u niet uit het hetzelfde gezin komen dan zijn wij verplicht door RIVM 1,5 meter ruimte tussen de tafels te laten.

IMG_9543